Winemakers dinner
Der er nu udsolgt
Torsdag d. 26-03 afholder SuperBrugsen Havdrup Winemakers Dinner med vinhuset Damilano. Smagningen finder sted på Restaurant Mumm og inkluderer en 4 retters menu.
Kort intro til Damilano:
Damilano er et vinhus med dybe rødder i det traditionelle Barolo. Vinhuset så dagens lys tilbage i 1890 da Giuseppe Borgogno begyndte at producerer vin på den familieejede vingård i Barolo. Giacomo Damilano, grundlæggerens svigersøn, gav det nuværende navn til vingården.Giacomo overdrog vingård til sine nevøer, Guido, Mario og Paolo Damilano i 1997. Efter dette skifte er der også sket en drastisk kvalitets stigning, med utallige rosende anmelders til følge, af blandt andre Robert Parker, James Suckling og Wine Spectator.
Kort intro til Restaurant Mumm:
Restaurant Mumm ejes af Pia og Kenneth Kmiecik og har eksisteret siden år 2000. Restauranten er en lille, intim og eksklusiv aften-restaurant med plads til ca. 35 gæster fordelt i to mindre stuer. I køkkenet på Mumm arbejdes der hovedsalig med de gode danske råvarer, gerne lokale og årstidsrelaterede. "Et godt måltid er en del af en livsform og ikke blot noget man sætter på bordet. At huske hinanden på at glæden ved at spise og drikke er en del af vores kultur. At opmuntre til madlavning er at værne om livets små glæder"
Kort intro til Winemakers Dinner koncept:
Restaurant Mumm
Karen Olsdatters Stræde 9
4000 Roskilde
Start kl. 18.30
Pia og Kennet har kreereret en specifik menu til Damilano’s vine, hvor Restaurant Mumm´s tilgang til råvarer vil skinne igennem. De vil på aftenen også knytte et par ord til hver ret.
Vinene vil blive kommenteret af Thomas Cuni, Brand Manager Damilano og/eller Marcella Bergese Brand Ambasador of Damilano
Vi glæder os til en inspirerende og lærerig aften.
Aftenens smags program er følgende:
Winemakers Dinner på
Restaurant Mumm
DAMILANO
LANGHE ARNEIS 2018
James Suckling 89 points
Blandede snacks
f.eks. urtevaffel med stenbiderrogn, rischips med tørret reje, havre tuille med avocado
*
LANGHE CHARDONNAY 2016
James Suckling 93 points
Skinstegt sandart – fattigmands asparges – muslinge blanquette
*
BARBERA d´ASTI 2018
James Suckling 90 points
BARBERA D ALBA ”LABLU” 2017
New Vintage
Okse – pastinak– fermenteret hvidløg – ramsløg
*
LANGHE NEBBIOLO ”MARGHE” 2016
James Suckling 90 points
BAROLO “LECINCQUEVIGNE” 2013
Robert Parkers Wine Advocate 93 points
Lammeskank – sprød lammebrissel – smørbønner – rosmarin
*
BAROLO LISTE 2009
Robert Parkers Wine Advocate 93 points
BAROLO CANNUBI 2013
James Suckling 94 points
”Risotto” – hvedekerner, perlebyg med svampe og Vesterhavsost – svampe bouillon
Winemakers dinner
Torsdag d. 26. marts 2020
Tidspunkt
Kl. 18:30 - 23:00
Placering
Restaurant Mumm


Allergener
& Ingredienser
Henvendelser omkring Allergener og ingredienser, kontakt venligst butikken på tlf: