Havdrup Brugsforening

Havdrup Brugsforening af 1886.

Det handler om service, kvalitet og engagement.

 

Det er nok de færreste kunder, der, når de træder ind i SuperBrugsen i Havdrup, tænker på, at de træder ind i et stykke Danmarkshistorie. Den Danmarkshistorie der rummer andelsbevægelsens grundlæggelse.

1. maj 1886 stiftedes Havdrup Brugsforening med 38 medlemmer – 4 gårdejere, 3 parcellister, 18 husmænd, 8 håndværkere og 5 arbejdere.

 

Grundlæggerne indskød hver 5 kroner – formanden gårdejer Thomas Hansen dog 500 kroner som skulle blive stående i foreningen til 5% rente, så længe han var formand.

Det første år havde foreningen en omsætning på 4825,00 kr. og et overskud på 4%. I dag har omsætningen rundet de 100 mio. kr., så der er sket mangt og meget igennem vores 130 års historie.


Selvom butikken har mange år på bagen, har vi i dag en topmoderne butik som efter en ombygning i slutningen af 2014 har fået eget bageri, nedkølet grønt afdeling, stor slagter og delikatesse, stor vinafdeling og meget andet.

 

Personalet i butikken er dygtige og engagerede og vi gør meget for at Havdrup Brugsforening skal være den bedste butik i lokalområdet at arbejde og handle i.
Dengang – som i dag – var det et bredt udsnit af befolkningen, der gik sammen om at skabe det, vi i dag kender som SuperBrugsen i Havdrup. I dag er vi flere end 3000 medlemmer.

 

DET ER VORES FORENING OG DERMED VORES BUTIK!

Vi skal skabe overskud til gavn for os selv og dermed det lokalsamfund, vi er en aktiv – og vi tør godt sige UUNDVÆRLIG – del af.

 

Havdrup Brugsforening støtter mange lokale aktiviteter i lokalsamfundet, det gælder sportsforeninger, spejdere, rideskole, Havdrup børnerock samt byens juletræ. Derudover afholder vi mange aktiviteter i løbet af året bl.a. Gourmetaftener og høstfest, som er nogle af de største aktiviteter.
Foreningens bestyrelse er valgt af medlemmerne og vælges på den årlige generalforsamling, som finder sted hvert år inden udgangen af april måned.

 

PÅ GENSYN I HAVDRUP BRUGSFORENING.

BESTYRELSE

 

Navn Tillidspost
Tonny Lauridsen Formand
John Mogensen Næstformand
Eva Kristjansson Sekretær
Jette
Romny
Bestyrelsesmedlem
Jacob
Dahlin
Bestyrelsesmedlem
Hanne Falkbøll Medarbejderrepræsentant
Kim Lykke Sommer Bestyrelsesmedlem

Allergener

& Ingredienser

 

Henvendelser omkring Allergener og ingredienser, kontakt venligst butikken på tlf: